кв.Гео Милев. ул."акад. Ростислав Каишев"

Академика джим


Спортен клуб Академика Джим разполага с модерна зона за релакс, осигуряваща сауна, масажи, парна баня, козметични процедури и др.
Зоната за релакс е в процес на изграждане и първите услуги вече са достъпни за клиентите на спортния клуб.

Аcademica Physio​

Оздравителен център, който се занимава с Кинезитерапия, Физиотерапия, Рехабилитация, Възстановяване на спортисти и се намира на територията на комплекс ACADEMICA GYM.

ACADEMICA Physio e инструментът, чрез който всеки човек получава един различен начин да помогне на себе си. Включени са малко на брой, но фундаментални аспекти, относно здравето и равновесието на организма. Изхождайки от базата на множество терапии и следвайки принципите на всеки вид медицина, се изготвят индивидуално-съобразени програми за постигане на същественото, а именно да открием равновесието в себе си.

ACADEMICA Physio е оборудван с пълната гама най-висок клас апаратура за физиотерапия на BTL.
Този проект е следствие от вече няколкогодишна практика и самоусъвършенстване на специалистите, които участват в него, а именно:

Михаела Първанова - Магистър Кинезитерапия

Образование:

Велизар Христов - Бакалавър Кинезитерапия

Образование:

V-key Beauty Salon

V-key Beauty Salon работи с млад екип от специалисти, които с усмивка ще удовлетворят Вашите изисквания. В приятелски настроена атмосфера ние ще се погрижим да се почувствате комфортно, да се почувствате специални и обгрижвани. Ние ще направим Вашето посещение при нас, като едно приятно изживяване. Нашата цел е всяка жена и всеки мъж да се почувстват красиви, стилни, желани и уверени в

Солариум

Вертикален и хоризонтален

Масаж

Sabai терапия с топли гранитни и скъпоценни камъни


Mасажът с топли гранитни и скъпоценни камъни Sabai освобождава от стреса. В превод от тайландски Sabai означава здраве. Ако се отпуснете напълно, потиснатото напрежение, умората и болката бавно ще ви напуснат, а на тяхно място ще се появи истинско блаженство.