кв.Гео Милев. ул."акад. Ростислав Каишев"

(+359) 87 6968721

contact@academicagym.com

BulgarianEnglish

Инструктури

Инстуктори по групови тренировки

Многофункционален спортен комплекс Академика Джим предлага широк спектър от спортно-възстановителни услуги, съчетани с професионално фитнес оборудване, високо качество на обслужване и приятна обстановка:

спортен комплекс академика джим софия фитнес зала групови спортни занимания по народни танци с велина стоянова

Велина Стоянова

Групови спортни занимания по народни танци

Велина Стоянова е на 27 г. от 2000 г. Тя танцува в самодеен ТА “Здравец”, гр. София, с който е имала много участия и конкурси в страната и в чужбина.
“Народните танци ми носят много положителна енергия от дългия работен ден.” – споделя тя.

Жени Николова

Групови спортни занимания по Пилатес

Женя Николова е отдадена на спорта от дете, когато започва да тренира Художествена гимнастика в продължение на 15 г. Завършва Спортно училище, а след това и Национална Спортна Академия. Била е фитнес инструктор в продължение 2 г. във фитнес център The Cat. Работи като инструктор по Пилатес от близо 4 г.
“Няма нищо по хубаво от това работата да ти е хоби. След прекратяване на активната ми спортна кариера, започнах да изпитвам болки в кръста и гърба. Методът Пилатес ме избави от цялото напрежение, сега чувствам тялото си стабилно и в хармония с духа.” – споделя тя.

спортен комплекс академика джим софия фитнес зала групови спортни занимания по пилатес с жени николова
спортен комплекс академика джим софия фитнес зала групови спортни занимания по спининг с диана йорданова

Диана Йорданова

Групови спортни занимания по Спининг

Диана Йорданова е сертифициран инструктор по Spinning по програма на Mad Dogg Athletics. По професия е журналист, по призвание майка, по душа спининг треньор.
“На мен спортът ми дава много…
След раждането на дъщеря ми бях натрупала значително количество килограми, които беше наложително да сваля. Тогава се запознах с моя спининг инструктор, които ме насочи към този тип тренировки и за кратко време с много дисциплина постигнах желаните резултати.
Обичам спининга, приемам го като ресурс, който имам на разположение, когато се озовавам пред различни изпитания в ежедневието си. С тренировките по спининг освен подобряване на физическата форма и освобождаване от стреса, искам да предизвикам в хората същите емоции, които аз самата изпитвам към този спорт.”

Ина Гайдарова

Групови спортни занимания по Kangoo Jumps

Ина Гайдарова е сертифициран инструктор по Аеробика и Kangoo Jumps Silver. Учила е в спортното училище на клуб Левски, където е тренирала волейбол. Занимавала се е и с лека атлетика, карате и таекоундо. Решава да встъпи професионално в зала, когато се среща с Kangoo Jumps.
“Спортът за мен винаги е бил начин на живот. Преминала съм през почти всички видове аеробни спортове и по специално Tae Бо, Степ aеробика, както и новите силови тренировки Инcанити. В момента, в който научих за Kangoo Jumps знаех, че с това ще се занимавам професионално. Kangoo Jumps обединява всички аеробни спортове, като е единственият сред тях, който не натоварва ставите и гръбнака. С редовни тренировки ние не само изгаряме с до 25% повече калории , но и изправяме стойката на гръбнака.”

спортен комплекс академика джим софия фитнес зала групови спортни занимания по kangoo jumps с ина гайдарова

Инна Кънева

Групови спортни занимания по Аеромикс

Инна Кънева е персонален треньор с индивидуален подход към всеки клиент. Тя е инструктор по аеробика от 10 г. и треньор по фитнес от 6 г. Завършила е Национална спортна академия със специалност “Треньор по аеробика” и магистърска степен по “Спорт, фитнес, здраве”, и квалификационни курсове по “Класически, спортен и рефлекторен масаж” и “Зумба”. Тренировките, които води, са разнообразни и осигуряват цялостно натоварване на тялото и насочена работа за различните мускулни групи. Те винаги завършват с релаксиращи упражнения и разтягане. Инна води групови спортни занимания по Зумба, Степ, Тае Бо, Аеромикс, Фитбол, Комбинирана гимнастика, Спининг, Боди шейпинг, Аштанга йога.

Инна практикува аеробика от 18 г. и смята, че това е неин начин на живот. “Спортът е неизменна част от ежедневието ми. Мотивацията ми е винаги давам максимума от себе си и никога не се отказвам, на последната бройка добавям още една” – казва тя.

Явор Зайн

Групови спортни занимания по Metcon

Явор Зайн започва активно да спортува плуване на шестгодишна възраст. Впоследствие се насочва към баскетбола, но истинското му увлечение по спорта идва с тренировките по Карате-До. За 10 години той застава на почетната стълбичка над 20 пъти в клубния си и националния отбор. На 17 г. влиза и във фитнес залата. Фокусира се върху бодибилдинга и високо-интензивните тренировки. През 2012 г. започва тренировки по ММА (смесени бойни изкуства) и още същата година записва участие в състезанието „Gladiator Bokido Tournament“, на което печели сребърен медал. На следващата година стартира и в друго бойно изкуство – Muay-Thai. През 2014 г. е един от 23-мата избрани участници в телевизионното предаване Сървайвър – Камбоджа.

Красимира Иванова

Групови спортни занимания по Be Fit

Красимира Иванова е фитнес инструктор, изготвящ индивидуални тренировъчни програми и хранителни режими. Тя провежда групови спортни занимания по аеробика – Be Fit.

Мая Гайдарова

Групови спортни занимания по Kangoo Jumps

“Завършила съм икономика и мениджмънт, работя като организатор работа с клиенти във външно търговска фирма. Спортът е неразделна част от моя живот. Тренирала съм спортна гимнастика. Започнах с интензевни групови занимания, като Тае Бо, Степ Аеробика и Инсанити. Професионално влезнах в залата, като Kangoo Jumps инструктор. Много забавен и завладяващ начин за изграждане на перфектна фигура. Чакам ви в залата мотивирани и с желание за непрекъснато усъвършенстване.”

veneta-kichukova

Венета Кичукова

Групови спортни занимания по Тае Бо

Венета е сертифициран инструктор по „ Fitness Program TAE BO” към BG Star Production Team TAE BO created by Billy Blanks

“… Занимавам се с Тае Бо от 2003г., инструктор съм от 2005г.,като през 2014г. подобрих квалификацията си. Започнах да тренирам Тае Бо, защото бях привлечена от експлозивната сила и динамика на този спорт. Харесва ми различния поглед към аеробните тренировки: комбинацията от удари, ритници, стъпки и динамична музика. Тренировките ме зареждат с позитивна енергия и ми доставят огромно удоволствие! Старая се всеки час да предизвиквам клиентите да постигат по високи резултати и да са доволни от личните успехи. Харесвам близкият контакт с клиентите, защото това допринася за по-качествени тренировки и ми дава възможност да изградя индивидуален подход към всеки…”

Адриана Монсолова

Групови спортни занимания по Bodywork и Dancemix

Адриана Монсолова е сертифициран инструктор по аеробика с три годишен опит.

“… Да преоткриеш себе си означава да пуснеш на свобода своето сърце и душа, докато страстта завладява тялото ти – отпусни се и танцувай!
Занимавам се с инструкторска дейност от три години и точно през този период от време животът ми се промени изцяло и то към добро. Спортувам активно, наслаждавам се на здрав дух и тяло, на силен и амбициозен характер. Щастието в лицата на хората ми носи удовлетвореност и още по-голяма радост. Винаги бъдете верни на себе си и се забавлявайте повече!…”

Илиана Живкова

Групови спортни занимания по BEACH BODY

Илиана Живкова e сертифициран инструктор по аеробика от 1994 г.

“…Занимавам се с аеробика и фитнес от 1990г. От началото на 2016г разработих собствен стил занимание, което нарекох BEACH BODY( плажно тяло). То е комплекс от упражнения, които спомагат за извайване, стягане, тонизиране и повишаване на еластичността на цялото тяло. Подобрява кръвообръщението, повишава работоспособността, изгражда правилна телесна стойка. Това ви дава възможност да отпуснете съзнанието си, физически да се натоварите и да забравите за цялото това натоварено и забързано градско ежедневие под звуците на приятна и зареждаща музика.”

Наталия Стоева

Групови спортни занимания по Спининг

Наталия Стоева е инструктор по спининг в Академика джим от 2015 година. Тя е сертифициран инструктор по Schwinn, американска програма за indoor cycling. По спининг се увлича след няколко тренировки. Schwinn се фокусира повече върху това да доближи карането в зала до това на открито, като развива тялото по подобен начин.

Ивет Николова

Групови спортни занимания по Combo workout
“…Тренирала съм синхронно плуване 13 години. Завърших Национална Спортна Академия с две специалности, треньор по синхронно плуване и учител по физическо възпитание. Има и следдипломна квалификация по Аеробика, Каланетика и Стречинг. След прекратяването на състезателната ми дейност започнах да водя групови занимания и така вече повече от 8 години. За мен тренировките не са работа, не са хоби, не са начин на живот, а моята слабост – зависимост. Стигнах до този извод след като изкарах цялата си бременност в залата, дори 20 дни след раждането пак бях там. Хората все ме питаха “Как успяваш? Защо не си починеш?” А моя отговор беше”Късметлийка съм, че всичко е наред няма от какво да си почивам, тренировките са част от мен”. Изпитвам неописуемо удоволствие само от мисълта, че отивам на тренировка и целта ми е да предам това и на вас.

Любка

Групови спортни занимания по ZUMBA

Любка има повече от 15 години опит в латино танците, най-вече в кубинската салса и доминиканска бачата. Обучава се от едни от най-добрите преподаватели в България и чужбина. От 8 години, Любка преподава Зумба, като е специализирала в Италия. Тя е лицензиран преподавател и притежава следните професиоанални квалификации: Zumba Sentao, Zumba Toning, Zumba B2, Zumba Step, Core & Glute Workout, Zumba Kids.

Веселина (Веси) Филипова

Инструктор по Body Drift

Веселина(Веси) Филипова, на 35 години със 7 годишен опит в областа на кондиционните тренитовки със собствена тежест на тялото и силови с подходящите за всеки тежести…
“…В програмата ми са включени комбинации от многокомпонентни упражнения.
Изграждаме себе си всеки ден,с труд и желание…
Телата ни принадлежат,за да ни служат добре…
Майка на две момчета съм,има диви и красиви емоции всеки ден в живота ми,а дисциплината на духа и тялото ми помагат да посрещам повечето неща с усмивка …”

Синтия

Инструктор по Йогалатес

…Не помня някога спорта да е отсъствал от живота ми. В продължение на 12 години тренирах активно художествена гимнастика, което ми помогна да изградя физическа култура и силна любов към спорта. С течение на времето се преместих в София, където продължих образованието си. Започнах да посещавам различни групови занимания, с цел да открия това, което най-много ми харесва и така открих практиката Йогалатес. Преминах обучение ISPA Международна асоциация на професиналисти, развиващи физически и ментални практики, което ми даде необходимите знания да преподавам и да се занимавам професионално в тази сфера.