Инструктори за групови спортни занимания

Велина Стоянова

Групови спортни занимания по народни танци в Академика Джим

Велина Стоянова е на 27 г. от 2000 г. Тя танцува в самодеен ТА "Здравец", гр. София, с който е имала много участия и конкурси в страната и в чужбина.
"Народните танци ми носят много положителна енергия от дългия работен ден." - споделя тя.

Жени Николова

Групови спортни занимания по Пилатес в Академика Джим

Жени Николова е отдадена на спорта от дете, когато започва да тренира Художествена гимнастика в продължение на 15 г. Завършва Спортно училище, а след това и Национална Спортна Академия. Била е фитнес инструктор в продължение 2 г. във фитнес център The Cat. Работи като инструктор по Пилатес от близо 4 г.

"Няма нищо по хубаво от това работата да ти е хоби. След прекратяване на активната ми спортна кариера, започнах да изпитвам болки в кръста и гърба. Методът Пилатес ме избави от цялото напрежение, сега чувствам тялото си стабилно и в хармония с духа." - споделя тя.

Диана Йорданова

Групови спортни занимания по Спининг в Академика Джим

Диана Йорданова е сертифициран инструктор по Spinning по програма на Mad Dogg Athletics. По професия е журналист, по призвание майка, по душа спининг треньор.

"На мен спортът ми дава много...
След раждането на дъщеря ми бях натрупала значително количество килограми, които беше наложително да сваля. Тогава се запознах с моя спининг инструктор, които ме насочи към този тип тренировки и за кратко време с много дисциплина постигнах желаните резултати.
Обичам спининга, приемам го като ресурс, който имам на разположение, когато се озовавам пред различни изпитания в ежедневието си. С тренировките по спининг освен подобряване на физическата форма и освобождаване от стреса, искам да предизвикам в хората същите емоции, които аз самата изпитвам към този спорт."

Ина Гайдарова

Групови спортни занимания по Kangoo Jumps в Академика Джим

Ина Гайдарова е сертифициран инструктор по Аеробика и Kangoo Jumps Silver. Учила е в спортното училище на клуб Левски, където е тренирала волейбол. Занимавала се е и с лека атлетика, карате и таекоундо. Решава да встъпи професионално в зала, когато се среща с Kangoo Jumps.
"Спортът за мен винаги е бил начин на живот. Преминала съм през почти всички видове аеробни спортове и по специално Tae Бо, Степ aеробика, както и новите силови тренировки Инcанити. В момента, в който научих за Kangoo Jumps знаех, че с това ще се занимавам професионално. Kangoo Jumps обединява всички аеробни спортове, като е единственият сред тях, който не натоварва ставите и гръбнака. С редовни тренировки ние не само изгаряме с до 25% повече калории , но и изправяме стойката на гръбнака."

Инна Кънева

Групови спортни занимания по Аеромикс в Академика Джим

Инна Кънева е персонален треньор с индивидуален подход към всеки клиент. Тя е инструктор по аеробика от 10 г. и треньор по фитнес от 6 г. Завършила е Национална спортна академия със специалност "Треньор по аеробика" и магистърска степен по "Спорт, фитнес, здраве", и квалификационни курсове по "Класически, спортен и рефлекторен масаж" и "Зумба". Тренировките, които води, са разнообразни и осигуряват цялостно натоварване на тялото и насочена работа за различните мускулни групи. Те винаги завършват с релаксиращи упражнения и разтягане. Инна води групови спортни занимания по Зумба, Степ, Тае Бо, Аеромикс, Фитбол, Комбинирана гимнастика, Спининг, Боди шейпинг, Аштанга йога.

Инна практикува аеробика от 18 г. и смята, че това е неин начин на живот. "Спортът е неизменна част от ежедневието ми. Мотивацията ми е винаги давам максимума от себе си и никога не се отказвам, на последната бройка добавям още една" - казва тя.

Явор Зайн

Групови спортни занимания по ImFIT в Академика Джим

Явор Зайн започва активно да спортува плуване на шестгодишна възраст. Впоследствие се насочва към баскетбола, но истинското му увлечение по спорта идва с тренировките по Карате-До. За 10 години той застава на почетната стълбичка над 20 пъти в клубния си и националния отбор. На 17 г. влиза и във фитнес залата. Фокусира се върху бодибилдинга и високо-интензивните тренировки. През 2012 г. започва тренировки по ММА (смесени бойни изкуства) и още същата година записва участие в състезанието „Gladiator Bokido Tournament“, на което печели сребърен медал. На следващата година стартира и в друго бойно изкуство – Muay-Thai. През 2014 г. е един от 23-мата избрани участници в телевизионното предаване Сървайвър – Камбоджа.

Красимира Иванова

Групови спортни занимания по GetFit в Академика Джим

Красимира Иванова е фитнес инструктор, изготвящ индивидуални тренировъчни програми и хранителни режими. Тя провежда групови спортни занимания по аеробика - GetFit.

Мая Гайдарова

Групови спортни занимания по Super Jump в Академика Джим

Мая Гайдарова е сертифициран инструктор по Kangoo Jumps и Super Jump тренировка с батути.

"Завършила съм икономика и мениджмънт, работя като организатор работа с клиенти във външно търговска фирма. Спортът е неразделна част от моя живот. Тренирала съм спортна гимнастика. Започнах с интензевни групови занимания, като Тае Бо, Степ Аеробика и Инсанити. Професионално влезнах в залата, като Kangoo Jumps инструктор, а не след дълго и като инструктор по Super Jump - тренировка с батути. Много забавен и завладяващ начин за изграждане на перфектна фигура. Чакам ви в залата мотивирани и с желание за непрекъснато усъвършенстване."

Николета Митева

Групови спортни занимания по Спининг в Академика Джим

Николета Митева е сертифициран инструктор по Spinning по програма на Mad Dogg Athletics.

Със спининг се занимава повече от 6 години, като последните 4 като инструктор. Освен спинниг преподава и Пилатес. Друга голяма страст са й танците, по конкретно Салса (вече повече от 12 години). Била е пърформър в школата на Алфредо Торес, треньор и състезател. По образование, икономист по професия - търговски асистент в международна компания.

"...за мен движението, спорта и танците са начин на живот. Те са това, което съм, което обичам да правя и да го споделям с останалите. За мен е удоволствие да работя с хора и да виждам как спорта ги променя в положителна насока и аз съм част от това..."

Венета Кичукова

Групови спортни занимания по Тае Бо и Боди Формър в Академика Джим

Венета е сертифициран инструктор по „ Fitness Program TAE BO” към BG Star Production Team TAE BO created by Billy Blanks

"... Занимавам се с Тае Бо от 2003г., инструктор съм от 2005г.,като през 2014г. подобрих квалификацията си. Започнах да тренирам Тае Бо, защото бях привлечена от експлозивната сила и динамика на този спорт. Харесва ми различния поглед към аеробните тренировки: комбинацията от удари, ритници, стъпки и динамична музика. Тренировките ме зареждат с позитивна енергия и ми доставят огромно удоволствие! Старая се всеки час да предизвиквам клиентите да постигат по високи резултати и да са доволни от личните успехи. Харесвам близкият контакт с клиентите, защото това допринася за по-качествени тренировки и ми дава възможност да изградя индивидуален подход към всеки..."

Адриана Монсолова

Групови спортни занимания по Bodywork и Dancemix в Академика Джим

Адриана Монсолова е сертифициран инструктор по аеробика с три годишен опит.

"... Да преоткриеш себе си означава да пуснеш на свобода своето сърце и душа, докато страстта завладява тялото ти – отпусни се и танцувай!
Занимавам се с инструкторска дейност от три години и точно през този период от време животът ми се промени изцяло и то към добро. Спортувам активно, наслаждавам се на здрав дух и тяло, на силен и амбициозен характер. Щастието в лицата на хората ми носи удовлетвореност и още по-голяма радост. Винаги бъдете верни на себе си и се забавлявайте повече!..."

Галин Панчев

Групови спортни занимания по Филипино кали в Академика Джим

Галин Панчев е сертифициран инструктор с близо 15-годишен опит в областта на филипинските бойни изкуства и десетки организирани и посетени семинари на най-големите имена в сферата. Характерна за филипино кали е работата с хладни оръжия с акцент върху остриетата. Обучението включва тренировки с палка, нож, импровизирани оръжия, празни ръце, ключове и задържания.

Илиана Живкова

Групови спортни занимания по BEACH BODY в Академика Джим

Илиана Живкова e сертифициран инструктор по аеробика от 1994 г.

"...Занимавам се с аеробика и фитнес от 1990г. От началото на 2016г разработих собствен стил занимание, което нарекох BEACH BODY( плажно тяло). То е комплекс от упражнения, които спомагат за извайване, стягане, тонизиране и повишаване на еластичността на цялото тяло. Подобрява кръвообръщението, повишава работоспособността, изгражда правилна телесна стойка. Това ви дава възможност да отпуснете съзнанието си, физически да се натоварите и да забравите за цялото това натоварено и забързано градско ежедневие под звуците на приятна и зареждаща музика."

Наталия Стоева

Групови спортни занимания по Спининг в Академика Джим

Наталия Стоева е инструктор по спининг в Академика джим от 2015 година. Тя е сертифициран инструктор по Schwinn, американска програма за indoor cycling. По спининг се увлича след няколко тренировки. Schwinn се фокусира повече върху това да доближи карането в зала до това на открито, като развива тялото по подобен начин.

Нора Пенчева

Групови спортни занимания по Power Yoga в Академика Джим

Нора Пенчева се запознава с философията на Йога, още в университета, където завършва специалност „Философия“. През годините от чиста теория, интересът й се задълбочава и Йога става неин начин на живот. Практикува Йога повече от 10 години, като смята, че практиката развива личността на всяко едно ниво: физическо, психическо, емоционално и духовно. През юни 2015 г. се дипломира в НСА „Васил Левски“ като лицензиран йога преподавател към Българска Федерация по Йога. Споделя убеждението, че йога не е просто начин на живот, а градивна трансформираща сила, която помага за пълната себереализация на индивида. Има собствен блог и влог за Йога – Happiness magnet, множество статии, рубрика за Йога и онлайн материали по темата.

Ивет Николова

Групови спортни занимания по Combo workout в Академика Джим

"...Тренирала съм синхронно плуване 13 години. Завърших Национална Спортна Академия с две специалности, треньор по синхронно плуване и учител по физическо възпитание. Има и следдипломна квалификация по Аеробика, Каланетика и Стречинг. След прекратяването на състезателната ми дейност започнах да водя групови занимания и така вече повече от 8 години. За мен тренировките не са работа, не са хоби, не са начин на живот, а моята слабост - зависимост. Стигнах до този извод след като изкарах цялата си бременност в залата, дори 20 дни след раждането пак бях там. Хората все ме питаха "Как успяваш? Защо не си починеш?" А моя отговор беше"Късметлийка съм, че всичко е наред няма от какво да си почивам, тренировките са част от мен". Изпитвам неописуемо удоволствие само от мисълта, че отивам на тренировка и целта ми е да предам това и на вас.

Любка

Групови спортни занимания по ZUMBA в Академика Джим

Любка има повече от 15 години опит в латино танците, най-вече в кубинската салса и доминиканска бачата. Обучава се от едни от най-добрите преподаватели в България и чужбина. От 8 години, Любка преподава Зумба, като е специализирала в Италия. Тя е лицензиран преподавател и притежава следните професиоанални квалификации: Zumba Sentao, Zumba Toning, Zumba B2, Zumba Step, Core & Glute Workout, Zumba Kids.

Новини и събития

Story1
Народни танци
Story1
Очаквайте скоро!
Story1
Академика Джим набира инструктори

Промоции

Story1
Играй и спечели с Академика Джим
Story1
Отстъпки за абонаментни карти
Story1
Отстъпки за хранителни добавки
Copyrights © 2015 & All Rights Reserved.
Go to Top