Тренировки

Фитнес

Фитнес залата е просторна и светла, оборудвана с професионални уреди на реномираната световна марка STAR TRAC. Функционалното разпределение на фитнес оборудването е обособено в отделни тренировъчни зон и - кардио, силова и функционална.

STAR TRAC е една от най-бързо развиващите се компании за фитнес оборудване, основана през 1979 г. Нейните иновации, фокусирани изцяло върху потребителя, са отразени в продуктовите линии за кардио и силови уреди.

Кардио линията STAR TRAC включва пълна гама от предложения, включително бягащи пътеки, крос тренажори, велоергометри, степери и др. Революционната пътека за бягане Star Trac Coach™ осигурява персонализирана тренировка с възможност за избор на различна интензивност и профил на терен. Новаторските уреди eSpinner и Spinner Blade са резултат от дългострочното сътрудничество на компанията с Mad Dogg Athletics.

STAR TRAC предлага един от най-големите пакети със силови уреди в индустрията. Линията Inspiration Strength™ предлага естетика, биомеханика и функционалност на ново, по-високо ниво. Проектирана да следва механиката на човешкото тяло, линията HumanSport™ е толкова естествена и интуитивна, че създава усещане в потребителите за персонално създаден продукт. Линията Leverage™ осигурява уреди за издърпване и избутване на тежести с отлични биомеханични характеристики и изключителен дизайн.

star_trac
STAR TRAC

STAR TRAC е производител на богата гама фитнес оборудване.

Новини и събития

Story1
Народни танци
Story1
Очаквайте скоро!
Story1
Академика Джим набира инструктори

Промоции

Story1
Играй и спечели с Академика Джим
Story1
Отстъпки за абонаментни карти
Story1
Отстъпки за хранителни добавки
Copyrights © 2015 & All Rights Reserved.
Go to Top